Газовите уредби от ново поколение като тунинг

Темата за подобряване общото представяне на автомобила е доста широко застъпена в различни автомобилни форуми и сайтове на автомобилна тематика. Различни мнения относно това кое е най-изгодното и иновативно решение за превозното средство може да се прочетат в интернет пространството. Но най-достоверната и потвърдена информация можете да получите ор професионални сайтове като https://www.sofgas.com/
Фирменият сайт на Софгаз е репрезантивен за работата и качеството на предлаганите от компанията газови уредби и поддръжка, които получават клиентите им. Конвенционалните газови уредби, противно на широко разпространения мит, че са вече в миналото и принадлежат на времето, когато актуални са били трабантът и москвичът, имат производствена традиция, вписваща се безпроблемно в съвремието. Вече факт са газовите уредби от трето поколение, познати като газови инжекциони. Те са оборудвани с микропроцесорна система за регулиране дозировката и впръскването на гориво и са много подходящи за модерни двигатели с постепенно многоточково впръскване. Високи показатели на конвертиране на горивото се наблюдават при автомобили с турбо и механичен компресор и такива с мощност над 300 конски сили. Самият факт, че газовият инжекцион се монтира на превозни средства с висока мощност говори достатъчно красноречиво, че газовите уредби от ново поколение са сериозен тунинг за автомобила. Най-маллкото с покупката и монтирането на газова уредба вие получавате свободата да избирате на какъв тип гориво да карате и най-важното- реално спестявате немалък процент от средномесечния си разход за гориво. Със съвременните газови уредби можете да достигнете до 60 % по-ниски разходи за гориво и така да си възвърнете инвестицията за по-малко от една година. Като бюджетен вариант е възможен и монтажът на конвенционална газова уредба на на многоточкови инжекционни двигатели след необходимите модификации и добавяне на метални колектори. При съвременните двигатели е необходимо да се монтира газов инжекцион, тъй като представлява последно поколение газова уредба. Общите положения за приспособимостта и начина на действие на газовите уредби са полезна информация, но е задължително да изберете модела след консултация с професионалист.
Газовите уредби от ново поколение като тунинг
Много важно условие за безпроблемната работа на газовата уредба е професионалната настройка и монтаж, които можете да получите в лицензирани сервизи като този на sofgas. Фирмата работи с най-добрите марки газови уредби в Европа и разчита на висококвалифициран и мотивиран екип, за да отговори на нуждите и очакванията на клиентите си.
Развитието ба съвременните газови уредби е покрива всички изисквания за екологичност, икономичност и безопасност като представляват тунинг за автомобила чрез удължаване живота на двигателя и запазване на мощностните му показатели.