Аlcoholtester.bg – дрегери за проверка на служители

Когато чуете думата дрегер, кое е първото нещо, което ви идва на ум?

Нека познаем – КАТ, проверка за алкохол. Така е, не трябва да виним органите на реда, че правят такива профилактични проверки или алкохолни акции, защото положението по пътищата в България е такова, че дори и тези предприети мерки са малко.

Аlcoholtester.bg - дрегери за проверка на служители

А знаете ли, че не само българската пътна полиция използва дрегер за алкохол като контрол за безопасност. Много работодатели също използват алкохолни дрегери, за да тестват служителите си всеки ден. Това устройство е необходимост за голяма част от фирмите, защото тенденцията към пристратяване към алкохола е доста бързо развиваща се. Недопустимо е един ръководител да позволи на служителите си да извършват работните си задължения в нетрезво и неадекватно състояние.

Контролът, който се извършва с помощта на алкохолни дрегери е сигурен и задължителен при таксиметрови шофьори, шофьори на градски и междуградски товарен и пътнически транспорт, медицински лица, миньори, авиационни служители, служители на куриерски фирми, служители в училища, общини и други.

В сайта на онлайн магазин Аlcoholtester.bg може да намерите дрегери, произведени от водещи световни марки. Има голямо разнообразие от модели апарати с различно предназначение, един от които е и апаратът използван от МВР-КАТ, чиито резултати имат доказателствена стойност в българския съд.

Тези апарати за фирмен контрол са с детайлни и прецизни резултати, които постигат. Техническите им възможности са по-големи в сравнение с дрегерите за лична употреба и са предвидени за по-високо натоварване. Притежават високо бързодействие и осигуряват точни резултати.

Можете да поръчате такива дрегери, както и много други онлайн на сайта на електронния магазин – Аlcoholtester.bg, с обаждане на телефон за връзка – 0888-513916 или да отидете директно на място в магазина, посочен на Аlcoholtester.bg. Последвайте връзката, за да отидете директно на техния сайт.